Vzglavne stranice PRESTIGE

Vzglavne stranice PRESTIGE

Vzglavne stranice Prestige sodijo med atraktivnejše modele vzglavnih stranic, ki naredijo edinstven končni izgled postelje. Izbirate lahko različne barve usnja in različne izvedbe glede na višino stranice.

Posebnost vzglavnih stranic Prestige je oblazinjenje dodelano z načinom prešitja, ki razbije monotonost oblazinjenja z enako porazdeljenimi prešitimi kvadrati. Število in velikost prešitih kvadratov se določi enakomerno glede na višino in širino vzglavne stranice.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Razpredelnica
 • Vzglavna stranica PRESTIGE 01 Visoka
  Model vzglavne stranice, ki je najvišji med stranicami Prestige. Končna višina stranice je 120cm. Posebnost vzglavne stranice je oblazinjenje, ki je dodelano s prešitjem. Barvo usnja izberete po želji. ► Vaša izbira : - Barva usnja za oblazinjenje po barvni karti ..
  360,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavna stranica PRESTIGE 02 Srednje visoka
  Nekoliko nižja vzglavna stranica in ima končno višino 105cm. Oblazinjenje je izdelano s prešitjem na kvadrate, barvo usnja izberete po želji. ► Vaša izbira : - Barva usnja za oblazinjenje po barvni karti ..
  340,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavna stranica PRESTIGE 03 Nizka
  Vzglavna stranica je najnižja med Prestige modeli. Njena končna višina je 95cm, kar dosega nekje standardno višino ostalih modelov vzglavnih stranic. Izdelana je z oblazinjenjem v usnju z barvo usnja po izbiri. Oblazinjenje je dodelano s prešitjem na enakomerne kvadrate. Vzglavna stranica..
  320,00€
  Želim si...Wishlist