Lesene

Lesene

Za lepši izgled postelje si lahko izberete model lesene vzglavne stranice  v različnih barvah lesa po barvni karti in različnih oblik kot so ravne, polkrožne ali stranice z letvami. Leseni modeli vzglavnih stranic so izdelani v različnih izvedbah kot so pokončne ali z naklonom, pri vseh se tudi lahko prilagaja končna višina.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Razpredelnica
 • Vzglavne stranice Lesene - ravna ali polkrožna oblika
  Lesene vzglavne stranice so zgoraj zaključene ravno ali polkrožno z lokom. Pri polkrožnih stranicah se lok določi glede na širino postelje. Končna višina pri obeh modelih se lahko prilagaja po vaših željah. Izberete tudi barvo lesa po želji po barvni karti. ► Vaša izbira : - Ba..
  160,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavne stranice lesene 2 letve
  Model lesene vzglavne stranice z dvema letvama je izdelan iz dveh lesenih letev, ki sta pritrjeni na dveh nosilcih z naklonom. Barvo letev si izberete po barvni karti.  ► Vaša izbira :  - Barva lesa / letev po barvni karti - Višina stranice ..
  170,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavne stranice lesene 3 letve
  Vzglavna stranica s tremi lesenimi letvami je nekoliko višja kot stranica z dvema letvama in ima na dveh nosilcih z naklonom pritjene tri lesene letve. Kakor pri ostalih vzglavnih stranicah si tudi pri tem modelu barvo lesa izberete po želji po barvni karti. ► Vaša izbira : - B..
  180,00€
  Želim si...Wishlist