Oglejte si izdelke ki ste jih dodali v primerjavo >>>  

 

Obvestilo;  Obveščamo vas, da bo razstavni salon do vključno 26.2. 2018 zaprt. prav tako bodo naročene pošiljke odpremljene po tem datumu. Hvala za razumevanje.

Lesene

Lesene

Za lepši izgled postelje si lahko izberete model lesene vzglavne stranice  v različnih barvah lesa po barvni karti in različnih oblik kot so ravne, polkrožne ali stranice z letvami. Leseni modeli vzglavnih stranic so izdelani v različnih izvedbah kot so pokončne ali z naklonom, pri vseh se tudi lahko prilagaja končna višina.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Razpredelnica
 • Vzglavne stranice Lesene - ravna ali polkrožna oblika
  Lesene vzglavne stranice so zgoraj zaključene ravno ali polkrožno z lokom. Pri polkrožnih stranicah se lok določi glede na širino postelje. Končna višina pri obeh modelih se lahko prilagaja po vaših željah. Izberete tudi barvo lesa po želji po barvni karti. ► Vaša izbira : - Ba..
  160,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavne stranice lesene 2 letve
  Model lesene vzglavne stranice z dvema letvama je izdelan iz dveh lesenih letev, ki sta pritrjeni na dveh nosilcih z naklonom. Barvo letev si izberete po barvni karti.  ► Vaša izbira :  - Barva lesa / letev po barvni karti - Višina stranice ..
  170,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavne stranice lesene 3 letve
  Vzglavna stranica s tremi lesenimi letvami je nekoliko višja kot stranica z dvema letvama in ima na dveh nosilcih z naklonom pritjene tri lesene letve. Kakor pri ostalih vzglavnih stranicah si tudi pri tem modelu barvo lesa izberete po želji po barvni karti. ► Vaša izbira : - B..
  180,00€
  Želim si...Wishlist