Kombinirane Les - usnje

Kombinirane Les - usnje

Pri kombiniranih vzglavnih stranicah lahko izbirate med različnimi modeli v kombinacijah lesa in usnja. Po želji si na podlagi izbranega modela izberete barvo lesa in barvo usnja za oblazinjenje po barvni karti. Kombinirane vzglavne stranice so večinoma pritrjene z nosilci in imajo nekoliko naklona kar še poudari njihov atraktiven izgled. Končna višina vseh kombiniranih vzglavnih stranic je cca.105cm, kar pa pri vseh lahko prilagodimo po vaših željah - lahko je nižja ali višja.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Razpredelnica
 • vzglavna stranica Kombinirana 01
  Značilnost vzglavne stranice sta dva prestavljiva oblazinjena vzglavnika, ki segata nekoliko višje nad leseno ploščo in sta oblazinjena v usnje. Vzglavnika se lahko prestavljata levo ali desno, lahko pa se tudi odstranita. Kombinacijo barve lesa in usnja za oblazinjenje izberete po želji brez..
  260,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavna stranica kombinirana 02
  Vzglavna stranica ima na leseni plošči pritrjena dva vzglavnika oblazinjena v usnje. Barvno kombinacijo lesa in usnja določite sami po barvni karti. Glavna plošča je pritrjena na dveh nosilcih z nekoliko naklona.  Končna višina vzglavne stranice je cca. 105cm, kar pa lahko prilagodimo po..
  220,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavna stranica Kombinirana 03
  Vzglavno stranico sestavlja glavna lesena plošča, na kateri je pritrjen podaljšan v usnje oblazinjen vzglavnik. Tudi pri tej vzglavni stranici po želji izbirate kombinacijo barve lesa in usnja za oblazinjenje.   ► Vaša izbira : - Barva lesa po barvni karti - Barva usnja za..
  240,00€
  Želim si...Wishlist