Oglejte si izdelke ki ste jih dodali v primerjavo >>>  

 

Obvestilo;  Obveščamo vas, da bo razstavni salon do vključno 26.2. 2018 zaprt. prav tako bodo naročene pošiljke odpremljene po tem datumu. Hvala za razumevanje.

Vzglavne stranice

Za popestritev in končni izgled vaše vodne postelje lahko izbirate med pestro izbiro vzglavnih stranic;

 •   Vzglavne stranice iz lesa
 •   Oblazinjene vzglavne stranice
 •    in kombinirane - les in usnje

 

V različnih oblikah, višinah in barvah. Kombinacije so skoraj neomejene, če ne najdete primerne, pa vam jo lahko izdelamo tudi po naročilu in vaših željah.

 

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Razpredelnica
 • vzglavna stranica Kombinirana 01
  Značilnost vzglavne stranice sta dva prestavljiva oblazinjena vzglavnika, ki segata nekoliko višje nad leseno ploščo in sta oblazinjena v usnje. Vzglavnika se lahko prestavljata levo ali desno, lahko pa se tudi odstranita. Kombinacijo barve lesa in usnja za oblazinjenje izberete po želji brez..
  260,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavna stranica kombinirana 02
  Vzglavna stranica ima na leseni plošči pritrjena dva vzglavnika oblazinjena v usnje. Barvno kombinacijo lesa in usnja določite sami po barvni karti. Glavna plošča je pritrjena na dveh nosilcih z nekoliko naklona.  Končna višina vzglavne stranice je cca. 105cm, kar pa lahko prilagodimo po..
  220,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavna stranica Kombinirana 03
  Vzglavno stranico sestavlja glavna lesena plošča, na kateri je pritrjen podaljšan v usnje oblazinjen vzglavnik. Tudi pri tej vzglavni stranici po želji izbirate kombinacijo barve lesa in usnja za oblazinjenje.   ► Vaša izbira : - Barva lesa po barvni karti - Barva usnja za..
  240,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavna stranica Oblazinjena - Valovita
  Posebnost vzglavne stranice je valovita oblika oblazinjena v usnje, katerega barvo izberete po želji. Valovita oblika vzglavne stranice popestri končni izgled postelje.  ► Vaša izbira : - Barva usnja po barvni karti - Višina stranice ..
  180,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavna stranica PRESTIGE 01 Visoka
  Model vzglavne stranice, ki je najvišji med stranicami Prestige. Končna višina stranice je 120cm. Posebnost vzglavne stranice je oblazinjenje, ki je dodelano s prešitjem. Barvo usnja izberete po želji. ► Vaša izbira : - Barva usnja za oblazinjenje po barvni karti ..
  360,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavna stranica PRESTIGE 02 Srednje visoka
  Nekoliko nižja vzglavna stranica in ima končno višino 105cm. Oblazinjenje je izdelano s prešitjem na kvadrate, barvo usnja izberete po želji. ► Vaša izbira : - Barva usnja za oblazinjenje po barvni karti ..
  340,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavna stranica PRESTIGE 03 Nizka
  Vzglavna stranica je najnižja med Prestige modeli. Njena končna višina je 95cm, kar dosega nekje standardno višino ostalih modelov vzglavnih stranic. Izdelana je z oblazinjenjem v usnju z barvo usnja po izbiri. Oblazinjenje je dodelano s prešitjem na enakomerne kvadrate. Vzglavna stranica..
  320,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavne stranice Lesene - ravna ali polkrožna oblika
  Lesene vzglavne stranice so zgoraj zaključene ravno ali polkrožno z lokom. Pri polkrožnih stranicah se lok določi glede na širino postelje. Končna višina pri obeh modelih se lahko prilagaja po vaših željah. Izberete tudi barvo lesa po želji po barvni karti. ► Vaša izbira : - Ba..
  160,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavne stranice lesene 2 letve
  Model lesene vzglavne stranice z dvema letvama je izdelan iz dveh lesenih letev, ki sta pritrjeni na dveh nosilcih z naklonom. Barvo letev si izberete po barvni karti.  ► Vaša izbira :  - Barva lesa / letev po barvni karti - Višina stranice ..
  170,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavne stranice lesene 3 letve
  Vzglavna stranica s tremi lesenimi letvami je nekoliko višja kot stranica z dvema letvama in ima na dveh nosilcih z naklonom pritjene tri lesene letve. Kakor pri ostalih vzglavnih stranicah si tudi pri tem modelu barvo lesa izberete po želji po barvni karti. ► Vaša izbira : - B..
  180,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavne stranice oblazinjene - Letve
  Vzglavna stranica z dvema letvama v usnju, ki sta pritrjeni na dveh nosilcih z naklonom. Izbira barve usnja za oblazinjenje letev po želji. ► Vaša izbira : - Barva usnja po barvni karti - Višina stranice ..
  180,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavne stranice oblazinjene - Ravne ali polkrožne
  Modela oblazinjenih vzglavnih stranic v usnje v barvah, ki jih izberete po želji. Oblazinjena vzglavna stranica v usnje je lahko zgoraj zaključena ravna ali polkrožna. Pri obeh modelih lahko sami določite končno višino vzglavne stranice. ► Vaša izbira : - Barva usnja za oblazinjenj..
  180,00€
  Želim si...Wishlist