Vzglavne stranice

Za popestritev in končni izgled vaše vodne postelje lahko izbirate med pestro izbiro vzglavnih stranic;

 •   Vzglavne stranice iz lesa
 •   Oblazinjene vzglavne stranice
 •    in kombinirane - les in usnje

 

V različnih oblikah, višinah in barvah. Kombinacije so skoraj neomejene, če ne najdete primerne, pa vam jo lahko izdelamo tudi po naročilu in vaših željah.

 

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Razpredelnica
 • vzglavna stranica Kombinirana 01
  Značilnost vzglavne stranice sta dva prestavljiva oblazinjena vzglavnika, ki segata nekoliko višje nad leseno ploščo in sta oblazinjena v usnje. Vzglavnika se lahko prestavljata levo ali desno, lahko pa se tudi odstranita. Kombinacijo barve lesa in usnja za oblazinjenje izberete po želji brez..
  260,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavna stranica kombinirana 02
  Vzglavna stranica ima na leseni plošči pritrjena dva vzglavnika oblazinjena v usnje. Barvno kombinacijo lesa in usnja določite sami po barvni karti. Glavna plošča je pritrjena na dveh nosilcih z nekoliko naklona.  Končna višina vzglavne stranice je cca. 105cm, kar pa lahko prilagodimo po..
  220,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavna stranica Kombinirana 03
  Vzglavno stranico sestavlja glavna lesena plošča, na kateri je pritrjen podaljšan v usnje oblazinjen vzglavnik. Tudi pri tej vzglavni stranici po želji izbirate kombinacijo barve lesa in usnja za oblazinjenje.   ► Vaša izbira : - Barva lesa po barvni karti - Barva usnja za..
  240,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavna stranica Oblazinjena - Valovita
  Posebnost vzglavne stranice je valovita oblika oblazinjena v usnje, katerega barvo izberete po želji. Valovita oblika vzglavne stranice popestri končni izgled postelje.  ► Vaša izbira : - Barva usnja po barvni karti - Višina stranice ..
  180,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavna stranica PRESTIGE 01 Visoka
  Model vzglavne stranice, ki je najvišji med stranicami Prestige. Končna višina stranice je 120cm. Posebnost vzglavne stranice je oblazinjenje, ki je dodelano s prešitjem. Barvo usnja izberete po želji. ► Vaša izbira : - Barva usnja za oblazinjenje po barvni karti ..
  360,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavna stranica PRESTIGE 02 Srednje visoka
  Nekoliko nižja vzglavna stranica in ima končno višino 105cm. Oblazinjenje je izdelano s prešitjem na kvadrate, barvo usnja izberete po želji. ► Vaša izbira : - Barva usnja za oblazinjenje po barvni karti ..
  340,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavna stranica PRESTIGE 03 Nizka
  Vzglavna stranica je najnižja med Prestige modeli. Njena končna višina je 95cm, kar dosega nekje standardno višino ostalih modelov vzglavnih stranic. Izdelana je z oblazinjenjem v usnju z barvo usnja po izbiri. Oblazinjenje je dodelano s prešitjem na enakomerne kvadrate. Vzglavna stranica..
  320,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavne stranice Lesene - ravna ali polkrožna oblika
  Lesene vzglavne stranice so zgoraj zaključene ravno ali polkrožno z lokom. Pri polkrožnih stranicah se lok določi glede na širino postelje. Končna višina pri obeh modelih se lahko prilagaja po vaših željah. Izberete tudi barvo lesa po želji po barvni karti. ► Vaša izbira : - Ba..
  160,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavne stranice lesene 2 letve
  Model lesene vzglavne stranice z dvema letvama je izdelan iz dveh lesenih letev, ki sta pritrjeni na dveh nosilcih z naklonom. Barvo letev si izberete po barvni karti.  ► Vaša izbira :  - Barva lesa / letev po barvni karti - Višina stranice ..
  170,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavne stranice lesene 3 letve
  Vzglavna stranica s tremi lesenimi letvami je nekoliko višja kot stranica z dvema letvama in ima na dveh nosilcih z naklonom pritjene tri lesene letve. Kakor pri ostalih vzglavnih stranicah si tudi pri tem modelu barvo lesa izberete po želji po barvni karti. ► Vaša izbira : - B..
  180,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavne stranice oblazinjene - Letve
  Vzglavna stranica z dvema letvama v usnju, ki sta pritrjeni na dveh nosilcih z naklonom. Izbira barve usnja za oblazinjenje letev po želji. ► Vaša izbira : - Barva usnja po barvni karti - Višina stranice ..
  180,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vzglavne stranice oblazinjene - Ravne ali polkrožne
  Modela oblazinjenih vzglavnih stranic v usnje v barvah, ki jih izberete po želji. Oblazinjena vzglavna stranica v usnje je lahko zgoraj zaključena ravna ali polkrožna. Pri obeh modelih lahko sami določite končno višino vzglavne stranice. ► Vaša izbira : - Barva usnja za oblazinjenj..
  180,00€
  Želim si...Wishlist