Izdelki za vzdrževanje

Izdelki za vzdrževanje

Vodna postelja potrebuje nekaj nege in vzdrževanja

Vzdrževanje vodne postelje je pomembno. Vsako leto je treba naliti sredsvo za vzdrževanje vode, ki ohranja čistost vode v vodnem jedru. Na voljo so vam  izdelki, ki jih potrebujete za vzdrževanje in izdelki, ki vam lahko pri vzdrževanju pomagajo in ga olajšajo.

► Več o vzdrževanju >>>

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Razpredelnica
 • Sredstvo za vzdrževanje vode
  Sredstvo za vzdrževanje vode  vzdržuje čistčo vode v notranjosti vodnih jeder. Sredstvo tudi pomaga vzdrževati prvotne lastnosti materiala ( prožnost, mehkoba.. ) vodnih jeder z notranje strani, kar tudi podaljšuje življenjsko dobo samih jeder. Za sistem Dual z dvemi jedri je potreb..
  12,00€
  Želim si...Wishlist
 • Tlačilka za odstranjevanje zraka
    Tlačilka za odstranjevanje zraka je pripomoček, ki vam olajša vzdrževanje in omogoča enostavno izsesavanje zraka iz vodnih jeder. Kadar se kisik iz vode sprosti v jedru nastanejo zračni mehurčki, kar ugotovimo, ko se v postelji zasliši klokotanje - šumenje ali pa se površina jedra ..
  14,00€
  Želim si...Wishlist
 • Čistilo za vzdrževanje vodnih jeder
    S čistilom za vodna jedra vzdržujemo in čistimo zunanjo površino vodnih jeder. Čistilo ohranja in zagotavlja prožnost in voljnost materiala ter s tem podaljšuje življenjsko dobo vodnih jeder.   ► Postopek čiščenja in mazanja jeder Posteljo je priporočljivo očistit..
  12,00€
  Želim si...Wishlist
 • Top liner
    Top liner je notranja zaščitna prevleka za vodne postelje, ki se namesti čez vodna jedra. S top linerjem dosežemo, da se večji del nečistoč kot so koža, sol iz potu...zadržijo na zgornji površini top linerja in ne na vodnem jedru. Tako boste olajšali vzdrževanje vaše vodne postelje, ke..
  60,00€
  Želim si...Wishlist
 • Bubble STOP
  Bubble stop je sredstvo za zmanjševanje kopičenja zraka v vodnih jedrih. V primerih, ko v vodnem jedru prihaja do povečanega kopičenja zraka lahko s sredstvom Bubble stop količino zraka zmanjšamo. Pojavljanje zraka je odvisno od kvalitete vode in vsebnosti kisika v njej.   Postop..
  17,00€
  Želim si...Wishlist