Oglejte si izdelke ki ste jih dodali v primerjavo >>>  

 

Obvestilo;  Obveščamo vas, da bo razstavni salon do vključno 26.2. 2018 zaprt. prav tako bodo naročene pošiljke odpremljene po tem datumu. Hvala za razumevanje.

Vodne postelje – Vsi modeli

Izbirajte med različnimi modeli vodnih postelj, odvisno od vaših potreb in želja. V tej rubriki boste našli celotno ponudbo modelov tako v MONO ( za eno osebo ) kot v DUAL ( za dve osebi)  izvedbi.

Predstavljamo vam modele Classic in Comfort, ki sta med najbolje prodajanimi. Model Comfort visco top z dodanim visco topom, ki nudi dodatno kompaktnost. Vodna postelja oktagon - osemkotna postelja, Wellness program in otroški program vodnih postelj klasičnega in Light sistema.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Razpredelnica
 • Vodna postelja BLUE Classic Dual - Vodne postelje BLUEsleep
  Vodna postelja Classic je model vodne postelje, ki ustreza večini uporabnikov. Za razliko od modela Comfort vključuje klasično bombažno prevleko, ki ni antialergijska. Model je namenjen spanju dveh oseb - dual sistem ( dve jedri ), ki omogoča individualno nastavitev trdote in ogrevanja. Izbir..
  1.395,00€ 1.550,00€
  Glede na 1 mnenj.
  Želim si...Wishlist
 • Vodna postelja BLUE Comfort Dual - vodne postelje BLUEsleep
  Vodna postelja Comfort dual je najbolje prodajan model. Vključeno ima vrhunsko antialergijsko prevleko Medicott, ki je debelejša in mehkejša za razliko od classic prevleke. Model je namenjen spanju dveh oseb - dual sistem ( dve jedri ), ki omogoča individualno nastavitev trdote in ogrev..
  1.476,00€ 1.640,00€
  Glede na 1 mnenj.
  Želim si...Wishlist
 • Vodna postelja BLUE LIGHT - Lahka
  Otroška vodna postelja - Lahka vodna postelja BLUE Light  ima enake lastnosti, kot običajna vodna postelja in je namenjena otrokom in mladostnikom od 2 do 16 + let. Lahka vodna postelja - ali vodna vzmetnica je celoten komplet sistema vodne postelje z vodnim jedrom, grelcem, termostatom..
  722,50€ 850,00€
  Glede na 1 mnenj.
  Želim si...Wishlist
 • Vodna postelja BLUE Silver Visco top - Vodne postelje BLUEsleep
    Model vodne postelje Silver Visco top DUAL je ekskluziven model vodne postelje. V zgornji del prevleke je vgrajen sloj visco pene, ki posteljo naredi kompaktnejšo in ohranja lastnosti vodne postelje ter hkrati približa občutek klasične postelje. Srednji sloj visco pene lahko po že..
  1.791,00€ 1.990,00€
  Glede na 1 mnenj.
  Želim si...Wishlist
 • Vodna postelja BLUEokta - vodne postelje BLUEsleep
  Luksuzna vodna postelja BLUEokta zagotavlja razkošje v vaši spalnici! Njena velikost vam nudi popolno razvajanje, hkrati pa v prostoru ob kotni postavitvi ne zaseže veliko prostora. Vključuje sistem dveh ločenih vodnih jeder, kar zagotavlja popolno udobje obema partnerjema.. ► Dimenzija vodne..
  2.691,00€ 2.990,00€
  Glede na 1 mnenj.
  Želim si...Wishlist
 • Vodna postelja WELLNESS - Vodne postelje BLUEsleep
  Užitek v wellness centru ali doma.... Vodne postelje BLUE Wellness so namenjene wellness centrom, hotelom in centrom, ki se ukvarjajo s ponudbo dobrega počutja ali rehabilitacijo. Če imate sami doma prostor za razvajanje je ta model odlična izbira za popolne užitke in razvajanje tudi doma.....
  1.390,00€
  Glede na 1 mnenj.
  Želim si...Wishlist
 • Vodna postelja BLUE Comfort Mono - Vodne postelje BLUEsleep
  Vodna postelja Comfort Mono je model vodne postelje, ki je namenjen spanju ene osebe in vključuje sistem enega vodnega jedra, grelca, termostata in kvalitetne antialergijske Medicott prevleke. Sistem tega modela ni priporočljiv za spanje dveh oseb saj ni mogoče uravnavati  individualne ..
  1.323,00€ 1.470,00€
  Glede na 1 mnenj.
  Želim si...Wishlist
 • Vodna postelja BLUE Classic Mono - Vodne posteljeBLUEsleep
  Vodna postelja Classic Mono je model vodne postelje, ki je namenjen spanju ene osebe in vključuje sistem enega vodnega jedra, grelca, termostata in klasične prevleke. Sistem tega modela ni priporočljiv za spanje dveh oseb saj ni mogoče uravnavati  individualne temperature in trdote leži..
  1.233,00€ 1.370,00€
  Glede na 1 mnenj.
  Želim si...Wishlist
 • Vodna postelja BASIC Line
  Vodna postelja BASIC line je ekonomična izbira vodne postelje. Prihaja iz nižjecenovnega programa Basic in vključuje osnovne sestavne dele, a kljub temu zagotavlja udoben in prijeten spanec. Izbirate ga lahko v različnih dimenzijah po enotni ceni brez doplačila. Priporočamo, da si izberete či..
  1.079,10€ 1.199,00€
  Glede na 1 mnenj.
  Želim si...Wishlist