Priporočen nakup

V tej rubriki vam predstavljamo najbolje prodajane izdelke med vodnimi posteljami in dodatke, ki so priporočljivi ob nakupu vodne postelje.

 • ► Pri izbiri vodnih postelj je najbolje prodajan model Comfort dual, ki zagotavlja vse, kar potrebujete od vodne postelje
 • ► Pri izbiri vzglavnih stranic prednjačijo kombinirane vzglavne stranice. Pri izbiri vzglavnih stranic je vse odvisno od okusa
 • ► Pri izbiri dodatkov pa seveda rjuhe, ki so skoraj nujni dodatek pri nakupu vodne postelje. Zelo priporočljiv pa je tudi nakup top linerja, ki vam bo olajšal vzdrževanje postelje.

 

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Razpredelnica
 • Rjuhe za vodne postelje
  Vodna postelja ima drugačne lastnosti kot klasično ležišče zato so zanjo potrebne posebne rjuhe za postiljanje. Rjuha mora ustrezati višini ležišča, ki je pri vodni postelji višja kot običajno. Za dobro namestitev mora rjuha imeti elastiko po vsej površini, ne samo na vogalih in mora biti ela..
  45,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vodna postelja BLUE Comfort Dual - vodne postelje BLUEsleep
  Vodna postelja Comfort dual je najbolje prodajan model. Vključeno ima vrhunsko antialergijsko prevleko Medicott, ki je debelejša in mehkejša za razliko od classic prevleke. Model je namenjen spanju dveh oseb - dual sistem ( dve jedri ), ki omogoča individualno nastavitev trdote in ogrev..
  1.476,00€ 1.640,00€
  Glede na 1 mnenj.
  Želim si...Wishlist
 • vzglavna stranica Kombinirana 01
  Značilnost vzglavne stranice sta dva prestavljiva oblazinjena vzglavnika, ki segata nekoliko višje nad leseno ploščo in sta oblazinjena v usnje. Vzglavnika se lahko prestavljata levo ali desno, lahko pa se tudi odstranita. Kombinacijo barve lesa in usnja za oblazinjenje izberete po želji brez..
  260,00€
  Želim si...Wishlist
 • Top liner
    Top liner je notranja zaščitna prevleka za vodne postelje, ki se namesti čez vodna jedra. S top linerjem dosežemo, da se večji del nečistoč kot so koža, sol iz potu...zadržijo na zgornji površini top linerja in ne na vodnem jedru. Tako boste olajšali vzdrževanje vaše vodne postelje, ke..
  60,00€
  Želim si...Wishlist