Vgradne postelje

Model: Vgradne postelje
Razpoložljivost:
Na zalogi
Cena: 0,00€

 

Vodno posteljo je možno vgraditi skoraj v vsako posteljo oziroma obstoječi posteljni okvir.

 

Prednost vgradnega sistema v obstoječi okvir je sicer, da ostane zunanji izgled vaše postelje nespremenjen in s tem ohranite stil kompleta spalnice. 

Slaba stran vgradnega sistema pa je nekoliko otežen dostop do ležišča in posledično malo težje postiljanje postelje kakor pri samostojnem modelu vodne postelje. Vgradni sistem ima ponavadi obstoječi okvir v katerem se nahaja ležišče katerega pa kot pri klasičnem ležišču ni mogoče dvigniti in napeti rjuhe ampak moramo okrog postelje tlačiti rjuho med okvir in ležišče.

Pogoj za vgradni sistem z vodno posteljo je notranja dimenzija obstoječega okvirja, ki mora ustrezati željeni dimenziji vodne postelje npr. za vodno posteljo dimenzije 180 X 200 mora biti taka notranja dimenzija tudi pri obstoječem okvirju.

Vsi glavni sestavni deli vodne postelje so enaki kot pri samostojnem modelu vključno z nosilno konstrukcijo - standardnim zaprtim podstavkom, ki je vključen v ceni. Za vgradni sistem stranka posreduje predhodne informacije ( višina okvirja,... ) o obstoječem okvirju na podlagi katerih se izdela ustrezen podstavek. Od obstoječega okvirja je možno obdržati tudi le vzglavje - vzglavno stranico, katera se lahko pritrdi na podstavek k samostojnemu modelu. Možnost pritrditve je odvisna od modela obstoječega vzglavja. 

V kolikor nihate med odločitvijo za vgradni ali samostojni model, za lažji dostop in postiljanje priporočamo samostojni model vodne postelje. Pri samostojnem modelu je tudi prednost izbire večje dimenzije postelje kar pri obstoječem okvirju ni mogoče.

 

 

Ime:


E-poštni naslov:


Povpraševanje:


V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike:

Če bi radi obdržali svojo posteljo in vanjo vgradili vodno ležišče boste morali izmeriti nekatere notranje mere ležišča in nam jih postredovati. Prilagodili in izdelali bomo podstavek za nemoteno vgradnjo v vodnega ležišča v vašo posteljo.

 


►► Razstavni salon

Obiščite nas in vodno posteljo preizkusite

  • Odprto vsak dan med 9 in 12 uro in 15 in 17 uro.
  • Ob sobotah med 9 in 12 uro.
  • Lako se naročite tudi za obisk izven delovnega časa, ki vam ustreza. Prosimo pokličite 04 - 51 70 804

 

Več informacij o razstavnem salonu in zemljevid >>>

 


►► Plačilni pogoji

Nudimo vam gotovinsko ali obročno plačilo

Pri gotovinskem plačilu ali plačilu preko nakazila se za potrditev naročila poravna 300 eur avansa ostali del na dan montaže. Pri gotovinskem plačilu se vam prizna 5% popust.

Obročno plačilo pri katerem se polovica plačila poravna ob naročilu ostali del pa na do deset obrokov brez obresti preko trajnika.

Več o naročilu in plačilnih pogojih >>>

 


►► Rok dobave, Montaža & dostava

Dobava 1 do 2 tedna !

Večino modelov imamo vedno na zalogi in nudimo kratke dobavne roke 1 do 2 tedna, včasih celo hitreje. Za modele, ki niso na zalogi pa  2 do 3 tedne.

Vodno posteljo vam dostavimo in zmontiramo kjerkoli v Sloveniji. Cena montaže je 125 eur in vključuje dostavo do 50 km.

Več o montaži in dostavi >>>

 


►► Informacije nasveti

Veliko koristnih informacij in nasvetov si lahko preberete tudi v rubriki    Nasveti & informacije >>>

 

Dodatne informacije  04 - 51 70 804
Za kakršnakoli vprašanja ali nasvete smo vam vedno na voljo, da nas pokličete.