Podstavki

Vodna postelja ima posebno prilagojen podstavek

Zaradi teže vodne postelje , ki znaša cca 600kg ( dual modeli ) mora imeti vsaka vodna postelja ustrezen podstavek z nosilno konstrukcijo. Pravilno izdelan podstavek ne obremenjuje tal točkovno ampak enakomerno porazdeli težo postelje po celotni površini. Kljub teži pa ni nevarnosti za poškodbo tal, saj se teža porazporedi po veliki površini.

Vsi modeli vodnih postelj imajo v ceni že vključen standardni zaprti podstavek v bukev ali črni barvi. Standardna višina podstavkov je 25 cm.

Poleg standardnega podstavka imate možnost izbire tudi druge vrste podstavkov, različne barve ali višine.

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Razpredelnica
 • Standardni zaprti podstavek - Vključen v ceno kompleta
  Vsi modeli vodnih postelj imajo v kompletu že vključen standardni zaprti podstavek. Podstavek je izdelan iz zunanjega okvirja z nosilno ploščo in notranje nosilne konstrukcije s križi. Standardna višina podstavka je 25cm, ki pa je lahko na vašo željo tudi višji ali nižji - doplačilo. Podstave..
  0,00€
  Želim si...Wishlist
 • Podstavki s predali
  Za pridobitev dodatnega prostora pod posteljo nudimo tudi izbiro podstavka s predali. Število in strani odpiranja predalov si izberete po želji glede na to, kje imate več prostora za njihovo odpiranje.  Izberete lahko varianto z dvema ali štirimi predali. Barvo podstavka s predali si izb..
  190,00€
  Želim si...Wishlist
 • Lebdeči podstavek na nogicah
  Za izgled klasične postelje lahko izberete lebdeči podstavek na nogicah. Konstrukcija lebdečega podstavka je skrbno izdelana za enakomerno porazdelitev teže postelje in je postavljena na devetih kovinskih nogicah. ..
  150,00€
  Želim si...Wishlist
 • Vgradne postelje
    Vodno posteljo je možno vgraditi skoraj v vsako posteljo oziroma obstoječi posteljni okvir.   Prednost vgradnega sistema v obstoječi okvir je sicer, da ostane zunanji izgled vaše postelje nespremenjen in s tem ohranite stil kompleta spalnice.  Slaba stran vgr..
  0,00€
  Želim si...Wishlist