Plačilni pogoji

►► Plačilni pogoji

Za nakup vodne postelje trenutno nudimo dva načina plačila in sicer gotovinski ali obročni način plačila.

Gotovinski način plačila

Za nakup vodne postelje pri gotovinskem plačilu - nakazilo nudimo 5% gotovinski popust. V primeru gotovinskega načina plačila se ob naročilu poravna avans v znesku 300 EUR po predračunu na TRR podjetja, ostali del zneska pa ob dobavi – na dan montaže.

 

Obročni način plačila

Za nakup vodne postelje nudimo tudi možnost obročnega načina plačila. V primeru obročnega plačila se ob naročilu poravna polovica celotnega zneska po predračunu na TRR podjetja, ostali del pa preide v obročno plačilo preko trajnika z možnostjo do 10 zaporednih obrokov brez obresti.

Navedene cene v ceniku so v EUR in vsebujejo 22% DDV. Veljavnost cenika velja do spremembe, do katere si pridržujemo pravico brez predhodne najave.

 


 

 Nakup izdelkov za vzdrževanje in ostalih dodatkov za vodno posteljo

Za nakup izdelkov za vzdrževanje ( regenerator, čistilo.. ) in ostalih dodatkov za vodno posteljo ( rjuhe, Top liner... ) izvedete naročilo preko spletne trgovine, jih dodate v košarico in zaključite nakup s potrditvijo naročila na blagajni.

Po naročilu prejmete predračun s skupnim zneskom naročila. Status zaključenega nakupa velja s plačilom po predračunu na podlagi katerega vam izbrane izdelke pošljemo na posredovani naslov.

Izdelke naročene v spletni trgovini (izdelki, ki jih je mogoče poslati po pošti) dostavlja Pošta Slovenije. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Stroški dostave se obračunajo pred zaključkom naročila glede na naročene izdelke. 

V kolikor so izdelki na zalogi jih prejmete v dnevu ali dveh po prejetem plačilu. V kolikor željenih izdelkov ni na zalogi vas o tem obvestimo preko elektronske pošte in tudi posredujemo informacijo v kolikšnem času bo izdelek dobavljiv.