Otroške vodne postelje

 Otroške vodne postelje

Otroške vodne postelje delimo na dva sistema ;

►  Klasične vodne postelje v mono izvedbi - pri katerih gre za izbiro različnih modelov mono sistema z izbiro različnih dimenzij

  In lahke vodne postelje – LIGHT sistemi pri katerih gre za lažje vodne postelje s tanjšim vodnim jedrom in so primerne za enostavno postavitev v običajni okvir postelje – enostavno zamenjate vzmetnico za vodno posteljo!

Razvrsti po:
Prikaži:
Prikaz: Seznam Razpredelnica
 • Vodna postelja BLUE LIGHT - Lahka
  Otroška vodna postelja - Lahka vodna postelja BLUE Light  ima enake lastnosti, kot običajna vodna postelja in je namenjena otrokom in mladostnikom od 2 do 16 + let. Lahka vodna postelja - ali vodna vzmetnica je celoten komplet sistema vodne postelje z vodnim jedrom, grelcem, termostatom..
  722,50€ 850,00€
  Glede na 1 mnenj.
  Želim si...Wishlist
 • Vodna postelja BLUE Comfort Mono - Vodne postelje BLUEsleep
  Vodna postelja Comfort Mono je model vodne postelje, ki je namenjen spanju ene osebe in vključuje sistem enega vodnega jedra, grelca, termostata in kvalitetne antialergijske Medicott prevleke. Sistem tega modela ni priporočljiv za spanje dveh oseb saj ni mogoče uravnavati  individualne ..
  1.323,00€ 1.470,00€
  Glede na 1 mnenj.
  Želim si...Wishlist
 • Vodna postelja BLUE Classic Mono - Vodne posteljeBLUEsleep
  Vodna postelja Classic Mono je model vodne postelje, ki je namenjen spanju ene osebe in vključuje sistem enega vodnega jedra, grelca, termostata in klasične prevleke. Sistem tega modela ni priporočljiv za spanje dveh oseb saj ni mogoče uravnavati  individualne temperature in trdote leži..
  1.233,00€ 1.370,00€
  Glede na 1 mnenj.
  Želim si...Wishlist