O nas

Spletna stran CenterVodnihPostelj.si združuje informacije, nasvete in ponudbo vodnih postelj in dodatkov.

 

Z našimi večletnimi izkušnjami na področju prodaje vodnih postelj želimo ponuditi še več informacij in omogočiti nakup izdelkov tudi neposredno preko spletne trgovine. Spletni nakup dodatkov, regeneratorjev, čistil, itd je lahko dobra izbira za marsikoga, glede nakupa vodne postelje pa  še vedno priporočamo da nas obiščete in postelje pogledate in preizkusite. Spletna stran je last podjetja B studio d.o.o. in je nadgradnja spletne strani MojaVodna.si

 

O nas

Smo družinsko podjetje s sedežem in razstavnim salonom v Škofji Loki. Specializirani smo za prodajo vodnih postelj  in dodatkov,  montaže ter servisne storitve. Lastna mizarska služba nam omogoča, da vam vse dodatke (vzglavne stranice, podstavke, nočne omarice, itd,..) izdelamo hitro kvalitetno in tudi po naročilu. Odlikuje nas oseben pristop do vsakega kupca, kvaliteta izdelkov, ugodne cene in hitri dobavni roki.

Naši začetki segajo v leto 2004 ko smo našo osnovno dejavnost razširili tudi na področje prodaje vodnih postelj. Z aktivno prodajo smo pričeli leta 2005 preko domačega podjetja Motomat d.o.o. Zaradi široke in uspešne prodaje vodnih postelj smo leta 2007 odprli novo - sedanje podjetje B studio d.o.o. , ki je usmerjeno izključno v program vodnih postelj. Danes za prodajo in izvedbo skrbimo trije redni sodelavci. Smo ekipa navdušencev nad vodnimi posteljami (vsi na njih tudi spimo), saj menimo, da ta izdelek lahko prodajaš le, če ga res dobro poznaš in tudi sam uporabljaš. 

Naša vizija je  še naprej uspešno predstavljati prednosti vodnih postelj in ponuditi dobre informacije o tem, kaj je vodna postelja in kaj vam lahko ponudi. Tudi v prihodnje želimo zagotavljati dobro storitev, hitro dobavo in predvsem kvalitetno ponudbo po dostopnih in ugodnih cenah.
 

 

Razvoj in izboljšave

Nenehno se trudimo zagotavljati vrhunsko kvaliteto in dodatne izboljšave vodnih postelj. To dokazuje tudi pridobitev patenta pri Patentnem uradu RS za izboljšavo penastega okvirja pri vodnih posteljah, ki je plod naših lastnih raziskav in razvoja. Pridobitev teh pravic za nas pomeni uspeh in konkurenčno prednost saj se ta sistem zaradi patentnih pravic sme uporabljati le pri vodnih posteljah iz naše ponudbe. Vgrajeni ojačevalni sistem podaljšuje življenjsko dobo postelje in prenaša nekajkrat večje obremenitve kot sistemi brez tega elementa.


**Patent se vodi pri patentnem uradu RS za intelektualno lastnino pod št. P200900249. Vse pravice za uporabo ima izključno podjetje B studio d.o.o. 
 
 
Sejmi
 
Od leta 2008 se tudi redno predstavljamo na Ljubljanskem pohištvenem sejmu, kjer se lahko približamo velikemu številu obiskovalcev in predstavimo modele ter novosti iz naše ponudbe.
 

Novosti

  • Leta 2010 smo uredili in razširili skladiščne prostore , da lahko zagotavljamo večino modelov vedno na zalogi in s tem kratke dobavne roke in hkrati hitro reševanje morebitnih reklamacij.
  • Leta 2011 smo prenovili razstavni salon, tako da si lahko ogledate in preizkusite vse aktualne modele vodnih postelj.
  • Letos smo se odločili izboljšati spletno ponudbo, in predstaviti še več informacij na mogoče malo drugačen način. Zato smo izdelali novo spletno stran CenterVodnihPostelj.si , ki vam bo mogoče všeč in boste našli informacije in ponudbo, ki jo iščete.

 

 
 
Za Vas in za Vaš dober spanec...

Ekipa  B studio d.o.o.

 

 

B  studio d.o.o.
Cesta talcev 6/a, 4220 Škofja Loka, SI30859891