Zdravje in vodna postelja

Zdravje in vodna postelja

► Vodna postelja - pomoč pri ohranjanju zdravja

Vsak od nas išče najboljšo možno sprostitev po napornem dnevu. Najbolj učinkovita sprostitev je zagotovo spanec, kar potrjujejo tudi mnoge raziskave saj v postelji preživimo tretjino svojega življenja.

Spanje najbolj učinkovito obnavlja naš organizem, vrača energijo, sposobnost koncentracije skratka obnavlja naše zdravje. Pri tem nam v največji meri lahko vodna postelja nudi vse to in še več.

 


Napetost in bolečine v križu, težave s hrbtenico

Celoten sistem vodne postelje zagotavlja idealno prilagoditev ležišča vsem delom telesa, omogoča naravno lego in s tem preventivo pred težavami s hrbtenico. Vodna postelja nudi spanje brez točkovnih obremenitev na telo. Telo in hrbtenica sta vedno v pravilnem položaju.


Mnoga obolenja mišic in krvni obtok

Ogrevane vodne postelje so velika prednost, saj nam ni več potrebno trošiti lastne energije za segrevanje postelje. Nastavljiva toplota vodne postelje premaguje težave mnogih obolenj mišic in omogoča boljši krvni obtok. Primerna temperatura omogoča telesu popolno sprostitev.


Razne motnje spanja, nespečnost

Vodna postelja se idealno prilagodi posameznikovemu telesu ne glede na težo, velikost in položaj spanja. Pravilen in udoben položaj telesa ter primerna temperatura nudita daljši, globok spanec brez pogostih obračanj in menjavanja položaja spanja.


Alergije in astma

Higiena in čistoča vodne postelje prinaša ugoden vpliv za zdravje pri težavah z alergijami na pršice in astmo. Ogrevanje vodne postelje omogoča hitro sušeči prevleko, katera nudi vedno čisto posteljo brez pršic. Onemogočeno je tudi pojavljanje pršic v notranjosti postelji saj nimajo pogojev za razmnoževanje.


Vsakdanji napori in stres

Borba s časom in hitenje iz dneva v dan je sodobna bolezen vseh nas, kar nas kaj kmalu pripelje do izčrpanosti in pomanjkanja energije. Vodna postelja nam nudi kakovosten počitek in sprostitev ter napolni naše telo z novo energijo za lažje premagovanje naporov iz dneva v dan.