Glavne prednosti Vodnih postelj

Glavne prednosti Vodnih postelj

► Zakaj izbrati vodno posteljo ?

Glavne prednosti vodnih postelj

Kvalitetno spanje najbolj učinkovito obnavlja naš organizem, vrača energijo in je najbolj učinkovita sprostitev za naše telo. Pri tem nam v največji meri zagotovo lahko vodna postelja nudi vse to.

 

Idealna podpora telesu in hrbtenici 

Vodna postelja se odlično prilagaja vašemu telesu ne glede na vaš spalni položaj. Zagotavlja vam miren in trden spanec brez pogostega obračanja. Kadarkoli se obrnete najdete udoben položaj. Celoten sistem vodne postelje zagotavlja idealno prilagoditev ležišča vsem delom telesa. Nudi spanje brez točkovnih obremenitev na vaše telo. Vaše telo in hrbtenica sta tako vedno v pravilnem položaju.

 


Vedno topla postelja

Vodna postelja je ogrevana z grelnim sistemom, ki omogoča prilagajanje temperature postelje po želji. Pozimi vas postelja prijetno greje, poleti pa hladi. Ogrevane vodne postelje so velika prednost saj poleg čistoče nastavljiva toplota premaguje težave mnogih obolenj mišic in omogoča boljši krvni obtok.

 


Čistoča in higiena

V vodni postelji vlada popolna higiena brez pršic saj nimajo pogojev za razmnoževanje. Higiena in čistoča vodne postelje prinaša ugoden vpliv za zdravje še posebno pri ljudeh, ki imajo težave z alergijami in astmo. Zgornji del prevleke lahko tudi snamemo in operemo tako, da je vaša postelja vedno suha in čista.


 

  • Vedno topla postelja - Grelni sistem omogoča prilagajanje temperature postelje po želji. Pozimi vas postelja prijetno greje, poleti pa hladi.
  • Popolna čistoča in higiena brez pršic. Vedno suha in čista postelja.
  • Optimalna prilagoditev in podpora vašemu telesu.
  • Zdrav in miren spanec brez nepotrebnega obračanja.
  • Popolno udobje in kvalitetno spanje vsako noč