Montaža & dostava


Vodno posteljo vam dostavimo in zmontiramo kjerkoli v Sloveniji.


Za montažo vam ni potrebno skrbeti saj vam bomo vodno posteljo tudi strokovno montirali. Sam postopek je hiter (približno 3 ure) in ne zahteva kakšnih večjih posegov v prostor. S strokovno montažo pridobite tudi garancijo. Zato ne skrbite, poskrbeti morate le za kakšno vtičnico blizu postelje ali podaljšek in že takoj boste lahko spali v novi topli vodni postelji. Nekaj nasvetov pred montažo;

 

Priprava prostora pred montažo

Pred montažo vas obvestimo, kdaj bo potekala, da imate dovolj časa, da pripravite prostor v spalnici. V bližini namestitve postelje naj bo vsaj ena vtičnica in podaljšek za priklop grelcev. Svetujemo tudi, da nastavite temperaturo vode v bojlerju na najvišjo vrednost. Priporočljiva temperatura vode pri polnjenju je vsaj 25 stopinj C, da boste lahko še isto noč spali na topli vodni postelji. Če je temperatura vode pri polnjenju nižja je potrebno počakati, da ogrevanje opravi greli sistem. Sama montaža je čista in ne zahteva drugih posegov v prostor in traja približno tri ure.

 

Informacije ob montaži

Ob sami montaži vam svetujemo in razložimo glede vzdrževanja in čiščenja vodne postelje. Prvo izčrpavanje zraka iz vodnih jeder opravijo ob montaži naši monterji. Kasneje bo v prvih treh tednih potrebno ta postopek ponoviti, saj se zaradi ogrevanja iz vode sprošča kisik, kar povzroča klokotanje. Izčrpavanje zraka je preprost postopek. Ob montaži vas izčrpavanje naučimo, da to lahko opravite sami. Postopek je potrebno ponoviti kadar se v jedru nakopiči moteča količina zraka. Na nekaterih območjih je vsebnost kisika v vodi intenzivnejša in je potrebno v vodo dodati sredstvo za preprečevanje nastajanja zračnih mehurčkov.

Ob nakupu katerekoli vodne postelje iz naše ponudbe vam ves pribor za vzdrževanje podarimo.


 

Nudimo hitre dobavne roke

Večino modelov in dimenzij imamo vedno na zalogi zato vam vodno posteljo lahko dostavimo že v 1 do 2 tednih. Hitro dobavo nam omogoča tudi lastna mizarska služba. Podstavki in vzglavne stranice gredo v izdelavo takoj ob potrjenem naročilu. V primeru, da modela ali dimenzije, ki jo želite nimamo na zalogi pa je rok dobave 4 do 5 tednov. Vedno se potrudimo za najhitrejši možni način dobave in montaže.


 

Nudimo vam tudi hiter in zanesljiv servis

Poleg prodaje in svetovanja vam nudimo tudi servisne storitve. Tudi po nakupu se v primeru kakršnihkoli težav lahko vedno obrnete na nas, skušali vam bomo pomagati z nasveti ali našimi storitvami. Nudimo vam;► Montaže in demontaže vodnih postelj 
► Selitev vodne postelje v istem objektu ali v drug objekt po celotni Sloveniji
► Vzdrževalni letni servisi
► Hitri servis - v primeru težav je naš odzivni čas še isti dan ali takoj, ko je to mogoče v najkrajšem času


 

Nakup izdelkov za vzdrževanje in ostalih dodatkov za vodno posteljo

Za nakup izdelkov za vzdrževanje ( regenerator, čistilo.. ) in ostalih dodatkov za vodno posteljo ( rjuhe, Top liner... ) izvedete naročilo preko spletne trgovine, jih dodate v košarico in zaključite nakup s potrditvijo naročila na blagajni.

Po naročilu prejmete predračun s skupnim zneskom naročila. Status zaključenega nakupa velja s plačilom po predračunu na podlagi katerega vam izbrane izdelke pošljemo na posredovani naslov.

Izdelke naročene v spletni trgovini (izdelki, ki jih je mogoče poslati po pošti) dostavlja Pošta Slovenije. Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije. Dostava se izvrši na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu. Stroški dostave se obračunajo pred zaključkom naročila.

Stroški pošiljana znašajo 4 eur. Ob plačilu po povzetju vas bremeni še dodatni stošek provizije Pošte Slovenije (po ceniku Pošte Slovenije), ki trenutno znaša 1,05 eur za pakete do 98 eur oziroma 1.07% od vrednosti od vrednosti naročila za pakete, ki ta znesek presegajo. Provizijo plačate poštarju in ni vključena v vrednost paketa.

V kolikor so izdelki na zalogi jih prejmete v dnevu ali dveh po prejetem plačilu. V kolikor željenih izdelkov ni na zalogi vas o tem obvestimo preko elektronske pošte in tudi posredujemo informacijo v kolikšnem času bo izdelek dobavljiv.